Kore Dizileri » Kore Dizileri » Düşlerimin Prensi (Princess Hours)

düşlerimin prensi ^ni neden seviyoruz?*

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mrvdfnbrc tarafından başlatıldı
  • tuanaone tarafından son cevap
  1. mrvdfnbrc
    Üye

ilk ben yazıyım öyleyse:: seviyorum çünkü kaybettim sevgilimi ve aşkımızı anlatıo biz kavuşamadık varsın onlar kavuşsun ..
    ole safki sevgileri tanrım iki küçük çocuk gibiler okadar karmaşıklıın içinde tutunacak birbirlerinden başka kimseleri yok..! ve şinin yanlızlıı ona istmedii halde yüklenen sorumlulukları gelecein kralı olarak sert bir taplo çizmesi gerekmesi..sessiz fırtınalarını içinde yaşayan biri olması hepsi tanıdıım biri sanki içimde yaşıo..ole savunmasız ki aslında kndi duvarlarına kndii hapsetmiş..yanlızlıı çekcilii aslında gerçekle hayal arasındaki dengeyi ve terazinin herkez için deişebilceni inanmayı asla bırakmaman gerektiii oyle güzel anlatmışki izlediim dramalar içinde en canalıcısının bu olduunu rahatlıkla söyleyebilirim.hayal kırıklıı yaşatmadıkları için mutluyum..teşekkürler birşeylerin dang etmesini sagladınız

1 yıl önce #
  2. Moongirl
    Üye

Düşlerimin Prensi'ni seviyorum çünkü; bazı yönleride Shin'e çok benziyorum. Hayatım boyunca içimde Chae-kyung kadar canayakın biri olsam da- beni iyi tanıyanlar bilir sadece- Shin kadar soğuk ve mesafeli olmak zorunda kaldım. Bu belki de bir dereceye kadar benim seçimimdi ama bu kadar ileri gideceğini tahmin edememiştim. Shin'i o kadar iyi anlıyorum ki. İlk zamanlar ona kızardım ama bana benzediği için benzemesin diye. Sonra yavaş yavaş bir şeyler değişmeye başladı. Artık görüyorum ki istediğim mesafeyi koruyarak herkese karşı canayakın olabiliyorum. Chae-kyung akdar değil belki ama...

Neyse toparlıyorum; bu diziyi seviyorum çünkü kendimi, bir parça olmak istediğim kişiyi görüyorum ve bana bir şeyleri fark ettirmemi sağladı

NOT: Ayrıca seviyorum çünkü, çekikler var xD xD

1 yıl önce #
  3. beyza_candygirl
    Üye

öncelikle düşlerimin prensini sevmemin nedeni, sevginin saflığını göstermesi ve bazı duyguları olayın içinde olmasamda bana yaşıyormuş hissi veriyor olması...

1 yıl önce #
  4. tuanaone
    Üye

bu diziyi sevmemin en önemli etkeni;bize yıllardır izletilen batının film ve dizilerinden çok daha saf ve temiz olması

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.