Kore Dizileri » Genel Kapsamlı Sorular ve Konular

Dizi Müziklerini Nasıl İndirebilirim?

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce admin tarafından başlatıldı
  • kralll tarafından son cevap
  1. Merhaba Arkadaşlar

Son zamanlarda birçok arkadaşımız dizi müziklerini bulamadıklarını, bu nedenle indiremediklerini dile getirmekte yorumlarında. Bu nedenle resimli bir bilgilendirme yapma ihtiyacında bulunduk.

Öncelikle sitemizin dizi müzikleri bölümünden müziklerini indirmek istediginiz dizinin sayfasına giriniz. Örnegin ben şuan Sarayın Rüzgarı (Yi San) Dizi Müzikleri sayfasına giriş yaptım. Sayfanın altına dogru aşagıda gördügünüz mavi kısmı bulun.

Mavi kutucuk içerisinde yazan "şifre" dosyanınız indirdikten sonra açabilmeniz için gerekli olan şifredir. Bu şifre her zaman sabitdir sitemizde bulunan müzikler için.

Mavi kısımda bulunan "Dizi Müzikleri" yazısına tıklayın şimdi. Karşınıza aşagıdaki gibi bir sayfa gelecektir.

Resimde görüldügü gibi adresi mouse (imleç) ile seçip sağ tıklayın ve kopyala seçenegini seçin.

Adresi kopyalamış olduktan sonra yeni bir sayfa açıyoruz ve

resimdede görüldügü gibi adres çubuguna sağ tıklayıp "Yapıştır" dedigimizde adresimi adres çubuguna gelecektir. Şimdi "Enter" tuşuna basın. Karşınıza

yukarıda görünen sayfa gelecektir. Bu sayfanın ortasına dogru iki buton bulunmakta. Butonlardan FREE yazan (resimde kırmızı kutucuklu yer) kısma tıklayın şimdi. Site size aşagıda bir örnegini göreceginiz şekilde beklemeniz gereken süreyi söyleyecektir. Genelde 1 dk dan az bir süredir bu.

beklemeniz gereken süre geri sayımda bittikten sonra karşınıza dosyayı indirme ekranı çıkacaktır. Burada yuvarlak içide bulunan "downloa" a tıklayın.

download yazısına tıkladıgınızda dosya indirimi için sizden son bir onay isteyecektir. Burayada resim gördügünüz "Tamam tuşuna basınız"

İşlem başarı ile tamamlanmıştır. Albüm artık bilgisayarınıza kısa bir süre sonra inecektir...

Not : Sorusu olan arkadaşlar, sorunla karşılaşanlar başlıkta dile getirilerse yardımcı olabiliriz.

1 yıl önce #
  2. princess hours
    Üye

Resimde görüldügü gibi adresi mouse (imleç) ile seçip sağ tıklayın ve kopyala seçenegini seçin.

Adresi kopyalamış olduktan sonra yeni bir sayfa açıyoruz ve

şu yeni sayfayı nasıl açıyoruz bunu anlamadım*

1 yıl önce #
  3. mafem
    Üye

sondaki tamam yazısı çıkmıyor onu nasıl yapacaz.

1 yıl önce #
  4. @princess hours

Masa üstünde bulunan ie (internet explorer) simgesine tıkladığınızda yeni bir sayfa otomatik açılacaktır.

@mafem

firefox kullanıyorsanız aktif durumda olmayan tamam yazısına birkaç kez bastıgınızda yazı aktif duruma geçecektir.

ie (internet explorer) kullanıyorsanız sizden dosyayı indirmek için bir yer seçmeniz istenecektir. Yeri seçip kaydet yazısına tıklayınız.

1 yıl önce #
  5. tuanaone
    Üye

merhaba!ben jumong ost u indirdim fakat sadece 1.albüm var 2.ye nasıl ulaşabilirim?bi de yi san ost u indirmek istiyorum fakat sürekli hatalı sayfa çıkıyor.çok teşekkürler:)

8 ay önce #
  6. ..kore..
    Üye

sayfa için çok tşk ederim.bende bu sorundan yakınıyordum.ben sizin gösterdiklerinizin hepsini uyguladım fakat 'free user' dedikten sonra download diye bişey çıkmıyor error diyor.nolur yardım edin.

7 ay önce #
  7. ..kore..
    Üye

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 18 seconds ago.

böyle bir yazı çıkıyor.acaba beklemem mi gerek???

7 ay önce #
  8. yoo rin28
    Üye

merhaba full house un müziklerini indirmek istedim ama free user e tıklayınca eror yazıyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

6 ay önce #
  9. kralll
    Üye

arkadaslar muzıklerı ındırdım ama sıfre ıstıyor

5 ay önce #
  10. kralll
    Üye

arkadaslar şifreyi buldum koredizileri.com acamayan varsa bunu yazsın

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.